Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Igor Dodon s-a întîlnit cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov

3 dec. 2021,, 13:00   Politică
2942 6

Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. În cadrul discuțiilor a fost abordată și problema producătorilor moldoveni. Despre aceasta Dodon a anunțat pe rețelele de socializare.

"Am discutat un șir de chestiuni legate de consolidarea relațiilor comercial-economice, culturale și umanitare dintre țările noastre, care sunt parteneri strategici.

În context, am subliniat faptul că activitatea mea în funcția de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, creată recent, va contribui la intensificarea contactelor economice bilaterale, creșterea investițiilor ruse în Moldova, sprijinirea producătorilor autohtoni, promovarea proiectelor sociale și umanitare, precum și în alte domenii.

În timpul apropiat, planificăm organizarea unei prezentări oficiale și lansarea activității Uniunii de Afaceri, cu participarea conducerii mai multor asociații din mediul de afaceri din Moldova și a reprezentanților partenerilor noștri din cadrul Asociației Obștești „Delovaia Rossia”, care întrunește astăzi peste 7000 de întreprinderi din Federația Rusă", a scris Dodon.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?