Igor Dodon s-a întîlnit cu Ambasadorul Republicii Turcia în țara noastră

Igor Dodon s-a întîlnit cu Ambasadorul Republicii Turcia în țara noastră

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Turcia în țara noastră, E.S. Gürol Sökmensüer, comunică Noi.md.

Cei doi oficiali au discutat diverse aspecte ce țin de relațiile bilaterale. Totodată, au făcut un amplu schimb de opinii privind situația politică internă din Republica Moldova.

"Am salutat relațiile de parteneriat strategic stabilite între țările noastre și mi-am exprimat speranța că în scurt timp va fi creat un Guvern care va iniția implementarea în practică a Acordului de cooperare strategică între Moldova și Turcia, semnat în toamna anului trecut de către președinții celor două state. Am mulțumit diplomatului pentru toate proiectele economice și sociale care sînt implementate de Republica Turcia în Republica Moldova, și în special în UTA Găgăuzia. Am fost unanimi în opinia că alegerile din această regiune trebuie să se desfășoare în mod democratic, cu respectarea tuturor standardelor internaționale", a declarat Igor Dodon.

Şeful statului mai spune că în cadrul întrevederii au fost examinate aspecte legate de organizarea vizitei oficiale a Președintelui Republicii Moldova la Ankara, în toamna anului curent.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load