X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Igor Dodon, într-o şedinţă comună cu Maia Sandu şi Zinaida Greceanîi

13 iul. 2019,, 12:45   Politică
3565 0

Ieri, 12 iulie, preşedintele ţării, Igor Dodon, a desfășurat ședința comună cu participarea Președintelui Parlamentului, Prim-ministrului, membrilor Guvernului și fracțiunii PSRM din Parlamentul Republicii Moldova, notează Noi.md.

Adunarea a fost convocată pentru a trece în revistă principalele activități desfășurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernării, spune şeful statului.

"În această perioadă, eforturile guvernului s-au axat pe soluționarea problemelor grave moștenite de la fostul guvern. Totodată, în cadrul ședinței s-au discutat prioritățile executivului și coaliției de guvernare pentru următoarele săptămîni.

Printre cele mai importante subiecte abordate în cadrul reuniunii se enumeră: necesitatea rectificării bugetului; acțiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecție socială, situația în economie, sectorul energetic, și alte domenii importante", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit preşedintelui ţării, întrunirile în acest format vor fi organizate cu regularitate, pentru a asigura conlucrarea eficientă a guvernului și majorității parlamentare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?