X 
Cutremure stiri: 506

Igor Dodon: „De ce ar trebui să ne alăturăm sancțiunilor împotriva Rusiei, noi avem propriile noastre interese”

26 sep. 11:15   Politică
23 ore in urma 2067 0

Președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră că este greșit ca țara noastră să se alăture sancțiunilor împotriva Rusiei și, în special, să blocheze transferurile de bani din Rusia.

El consideră că să penalizezi sute de mii de moldoveni pentru încălcările presupuse sau chiar fixate ale unui partid - este greșit, pentru că acești oameni au plecat în Rusia nu pentru a sprijini vreo forță politică, ci pentru a-și rezolva problemele și a cîștiga bani.

Igor Dodon a subliniat că autoritățile din Moldova au decis astfel să se alăture sancțiunilor americane și europene împotriva Rusiei, dar a atras atenția asupra faptului că țara noastră are propriile interese — să existe zbor direct între Chișinău și Moscova, să fie posibil să trimitem și să primim bani de acolo și așa mai departe.

”Poate e timpul să încetăm să ne uităm în gura străinilor? De ce ar trebui să ne alăturăm acestor sancțiuni? Doar pentru că așa au spus americanii și europenii? Ce este cel mai interesant — mai tîrziu ei se vor așeza la masă și vor negocia cu rușii pe tema Ucrainei, iar noi vom arăta prost, pentru că am făcut jocul cuiva împotriva altcuiva. Pentru ce ne trebuie asta?”, s-a întrebat Președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

56
0
1
2
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав