Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Igor Dodon: Celor care fac legea în RM le-au mai rămas 25 de zile

5 noi. 2018,, 13:20   Politică
3585 3

Președintele țării, Igor Dodon așteaptă sfîrșitul actualei Legislaturi a Parlamentului pentru a spune dacă va participa sau nu la viitoarele alegeri parlamentare. Despre aceasta a declarat în cadrul unei conferințe de presă, anunță Noi.md

„Listele parlamentare vor fi formate nu mai tîrziu de 24 ianuarie. Oponenții mei politici care se tem de participarea mea își trădează acum emoțiile. Vom vedea cum vor proceda oponenții, însă noi ne rezervăm dreptul de a participa”, a declarat Dodon, recent întors de la Moscova.

Totodată, șeful statului spune că se așteaptă la acțiuni aspre din partea oponenților săi politici și la interpretări de legislație.

„Celor care fac legea în Republica Moldova le-au mai rămas 25 de zile și se termină perioada lor cu legea. Noi știm cum se face și se interpretează Legea în Republica Moldova. Eu nu exclud că ei pot veni cu interpretări cum doresc ei. Eu nu exclud că ei vor veni cu acțiuni mai dure, dar asta nu îi va mulțumi pe cetățeni. Eu în fiecare zi primesc mesaje din teritoriu – să facem garda prezidențială, să reacționăm. Dar, eu prefer să fim calmi. Da ei pot să interpreteze. Acum s-au găsit, deștepții. Nu le place că nu stăm în rînd la partid la ei”, a replicat șeful statului.

Anterior, președintele Parlamentului Andrian Candu a declara că președintele nu ar trebui să se implice în campania electorală și că potrivit Constituției nu are acest drept.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?