TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Igor Dodon anunță alte trei scenarii cu privire la soarta Moldovei

După ce anterior a anunțat că există trei scenarii, printre care, lichidarea sa fizică, președintele Igor Dodon a vociferat alte trei scenarii, de această dată, cu privire la soarta Republicii Moldova în viitorul apropiat, anunță Noi.md

“1.Începutul activității legale a tuturor instituțiilor de stat și transmiterea pașnică a puterii de către cei care în prezent încearcă să o mai controleze, către noul guvern condus de Maia Sandu. Probabilitatea acestui scenariu este foarte mare.

2.Scenariul Uzurpatorului - a Partidului Democrat prin care ei vor încerca să ignore tot ce se întîmplă în Parlament.

3.Destabilizare totală din partea PD cu încercarea menținerii puterii.”, anunță președintele.

Totodată, președintele menționează că organizațiile și cancelariile internaționale au recunoscut noul guvern legitim, iar presiunea internă și externă asupra Partidului Democrat va crește.


“De asemenea, subliniez că un mare obstacol pentru ei reprezintă Președintele legitim, deoarece anume el promulgă legile adoptate de către Parlament. Iată de ce ei doresc să scape de mine, luînd în calcul mai multe variante: arestare, santaj asupra mea și în special, asupra familiei mele, lichidarea mea fizică. Fac apel către toate instituțiile de stat, primării, consilii raionale, sindicate, organizații, asociații – faceți declarații în susținerea noului Guvern legitim. Eu voi fi ferm pe poziție și nu voi ceda! Noi nu vom ceda!” a conchis președintele.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri