Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Igor Dodon a povestit cum a trecut vizita de o zi în Belgia (VIDEO)

4 mar. 2020,, 12:30   Politică
2859 2

Președintele, Igor Dodon, aflat în Belgia, a făcut totalurile vizitei. Șeful statului a calificat-o drept una bună și productivă. Despre aceasta Dodon a povestit într-o înregistrare video.

“Am avut cîteva întrevederi importante, una dintre ele cu regele Belgiei. Am avut o discuție bună cu Comisarul european pentru politica de vecinătate. Am reconfirmat poziția fermă a Guvernului de la Chișinău de a continua reformele și implementarea Acordului de Asociere cu UE. L-am informat pe Comisar că noi pledăm pentru o politică externă echilibrată, ceea ce înseamnă interesul național al Republicii Moldova, relații bune și cu estul și cu vestul”, a declarat Igor Dodon.

În cadrul vizitei în Belgia, Igor Dodon s-a întîlnit și cu ministrul-președinte al Valoniei, Elio di Rupo, dar și cu Jan Jambon Ministru-președintele Flandrei. Șeful statului a discutat cu cei doi oficiali despre vizita mai multor oameni de afaceri din Belgia în țara noastră, în toamna acestui an.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?