Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

A fost inițiată Mişcarea populară în sprijinul președintelui Dodon (FOTO)

22 ian. 2019,, 16:23   Politică
3298 11

Peste 1500 de cetățeni au venit în fața Președinției pentru a exprima sprijin șefului statului și a iniția Mișcarea populară patriotică în sprijinul președintelui țării.

Prezent la eveniment, președintele Igor Dodon le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul și a declarat că ”a susține astăzi Președinția înseamnă a susține valorile fundamentale, precum statalitatea și neutralitatea Republicii Moldova, identitatea moldovenească și relațiile interetnice pașnice, relațiile externe echilibrate între Vest și Est, religia creștin-ortodoxă și instituția familiei tradiționale, care este garantul continuității noastre ca popor”.

”Sînt ferm convins că Mișcarea populară patriotică din Republica Moldova va deveni un instrument social eficient întru protejarea valorilor pe care le-am menționat. Membrii Mișcării vor sta la garda acestora și vor reprezenta nucleul patriotismului moldovenesc. Mă bucur că o asemenea mișcare s-a format în jurul președintelui și a ideilor pe care le promovez. Mi-am exprimat convingerea că în lunile următoare numărul membrilor Mișcării va ajunge la peste 10 mii de oameni”,a declarat președintele în fața mulțimii.

Șeful statului a spus că Mișcarea este creată la inițiativa cetățenilor și are drept obiectiv neadmiterea blocajelor instituției președinției pe viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?