COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Igor Dodon a dezvăluit ce va face după plecarea din Parlament

18 oct. 12:50   Politică
1643 0

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat că își depune mandatul de deputat pentru a se dedica intereselor naționale și pentru a avea mai mult timp să se întîlnească cu cetățenii. În cadrul unui briefing de presă, Dodon a explicat că rolul lui ca lider de opoziție e cu totul altul în noile circumstanțe.

"Eu consider ca pot fi mult mai eficient și de ajutor cetățenilor și agenților economici in afara parlamentului. Colegii mei din PSRM se vor ocupa de activitatea legislativă, eu însă am de gînd să fiu mult mai activ în comunicarea cu cetățenii și să promovez mesajele Partidului Socialiștilor. Voi vizita mult mai des raioanele țării, voi discuta cu oamenii, voi cunoaște mai bine problemele lor, îi voi ajuta. Cu alte cuvinte, voi avea o agendă populară la 100%. Lucrul de parlamentar eu îl schimb pe un lucru mai dinamic alături de popor, producătorii autohtoni și cu asta am de gînd să mă ocup în următorii ani", a explicat Igor Dodon.

Liderul PSRM a mai anunțat că își propune să consolidez din nou relațiile economice cu Federația Rusă.

"Din cauza blocajului în dialog cu Moscova, vedeți ce avem. Toate realizările și beneficiile obținute anterior in relațiile bilaterale cu Federația Rusă au fost practic spulberate. Nu s-a reușit prelungirea preferințelor comerciale pentru exportatorii moldoveni care aduceau anual beneficii producătorilor autohtoni de zeci de mln $, nu exista la nivel de stat o politică clară de suport pentru moldovenii aflați în Rusia", a mai spus Igor Dodon.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X