X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Igor Dodon a ajuns și pe... TikTok

5 noi. 2020,, 11:27   Politică
5954 3

TikTok, în prezent, este una dintre cele mai îndrăgite platforme de divertisment pentru adolescenți și nu doar. Vizibilitatea este esențială pentru un politician.

În acest context, mai multe persoane publice și-au făcut cont pe TikTok pentru a fi mai aproape de generația Z. Igor Dodon, încă de pe 12 decembrie 2019, cînd a încărcat primul videoclip pe contul său, încearcă să promoveze ideile sale politice pe platformă, scrie diez.md.

Deocamdată, politicianul a încărcat 58 de videoclipuri. Toate sînt secvențe tăiate din emisiunea „Președintele răspunde” sau „Igor Dodon răspunde”. De asemenea, politicianul a încărcat mai multe filmulețe alături de familia sa. Bunăoară, acesta ne arată cum joacă ping-pong cu fiul mijlociu sau șah cu mezinul familiei. Pe același profil, vedem cum Dodon merge cu familia la pescuit sau cum se plimbă printr-o livadă de cireși.

În prezent, pe pagina politicianului sînt 13 000 de urmăritori. Timp de aproape un an, Igor Dodon a reușit să adune aproape 80 000 de aprecieri.

@igor.dodon.md

Ping-pong cu Bogdan. ##tiktokmoldova##igordodon

♬ original sound - igor.dodon.md
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?