X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Iakov Kedmi, despre accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial

11 sep. 2018,, 10:35   Politică
5405 5

Într-un comentariu exclusiv pentru emisiunea „Polul” de la „Accent TV”, expertul pe probleme politico-militare, fostul șef al serviciului de informații externe „Nativ“ Iakov Kedmi a remarcat faptul că accidentul cu implicarea coloanei de mașini prezidențiale demonstrează organizarea slabă a pazei șefului statului.

„Însuși faptul că o mașină de pe contrasens a putut lovi mașina președintelui vorbește despre lipsa de organizare a protecției. Vorba e că o persoană protejată nu poate fi în prima și nici în cea de-a doua mașină. Întotdeauna prima trebuie să meargă poliția și paza. De asemenea, poliția trebuie să meargă cu cîteva sute de metri în fața întregului cortegiu.

Dacă acesta este un drum îngust, trebuie identificate mașinile care pot fi periculoase pe banda opusă. Acestea sînt lucruri elementare în ceea ce se referă la paza președintelui. Ceea ce s-a întîmplat ține de problema organizării protecției. Pe de altă parte, pentru a afla cine și cum a făcut acest lucru e nevoie de mai multe date ale anchetei”, a menționat Iakov Kedmi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?