X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Hotărît! Peste 350 de mii de lei pentru premiile deputaților de Paște

21 apr. 2022,, 14:20   Politică
3301 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, susține că decizia de a acorda premii de cîte 800 de lei de Paște deputaților și angajaților Secretariatului Parlamentului este în conformitate cu legislația în vigoare.

Astfel, banii sînt alocați în conformitate cu Legea salarizării în sectorul bugetar, care permite premierea angajaților în zilele de sărbătoare din economiile realizate, transmite Noi.md cu referire la telegraph.md.

Potrivit informațiilor oferite de Parlament, decizia lui Grosu a vizat 100 de deputați și 342 de salariați din Secretariatul Parlamentului.

În total, pentru primele de Paște oferite deputaților și celorlalți angajați din Legislativ vor fi cheltuite 353,6 mii de lei.

Amintim, toți cei 32 de deputați din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au declarat că renunță la acest premiu. Opoziția a criticat decizia președintelui Parlamentului, pe care au calificat-o ca o bătaie de joc de cetățeni și a anunțat că din acești bani vor pregăti pachete pascale pe care le vor dona oamenilor nevoiași.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?