TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Hohote în Parlament! Deputatul care vrea să meargă în deplasări

Hohote în Parlament! Deputatul care vrea să meargă în deplasări

Zîmbete la ședința de astăzi a Parlamentului, după ce un deputat a avut o solicitare către șefa Comisiei politică externă, Violeta Ivanov.


Deputatul Blocului ACUM Iurie Reniță, care a fost înlăturat de la conducerea acestei comisii, a cerut să fie inclus într-un grup de prietenie ca să poată merge în deplasare măcar o dată.


„La ultima ședință am solicitat, ca urmare a reconfigurării politice a Parlamentului, să fie actualizate și grupurile de prietenie și solicit să revenim la asta după Anul Nou. Era o altă formulă. Înțeleg că prietenia este de durată, dar vă rog mult să mă includeți și pe mine într-un grup de prietenie, care are posibilitatea cel puțin o dată să meargă în deplasare”, a cerut Reniță, transmite Noi.md cu referire la TV8.


„Vă rog să-l includeți pe dl Reniță în toate grupurile de prietenie cum sînt inclusă și eu și dl Reniță nu prea m-a întrebat pe mine. După Anul Nou o să reexaminăm. Vă veți înțelege voi în comisie. Voi ca și acei din juridică, vă înțelegeți”, a ironizat președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.


Discuțiile au pornit după ce a fost prezentat un proiect de hotărîre ce prevede modificarea componenței grupului de prietenie cu Confederația Elvețiană. Deputatul democrat Vladimir Vitiuc a fost inclus în grup în locul Otiliei Drăguțanu, care a renunțat la mandatul de deputată în luna iulie.


După Anul Nou, urmează a fi modificată și componența altor grupuri de prietenie, după ce din Parlament au plecat mai mulți deputați.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load