TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Hohote în Parlament! Deputatul care vrea să meargă în deplasări

Zîmbete la ședința de astăzi a Parlamentului, după ce un deputat a avut o solicitare către șefa Comisiei politică externă, Violeta Ivanov.

Deputatul Blocului ACUM Iurie Reniță, care a fost înlăturat de la conducerea acestei comisii, a cerut să fie inclus într-un grup de prietenie ca să poată merge în deplasare măcar o dată.

„La ultima ședință am solicitat, ca urmare a reconfigurării politice a Parlamentului, să fie actualizate și grupurile de prietenie și solicit să revenim la asta după Anul Nou. Era o altă formulă. Înțeleg că prietenia este de durată, dar vă rog mult să mă includeți și pe mine într-un grup de prietenie, care are posibilitatea cel puțin o dată să meargă în deplasare”, a cerut Reniță, transmite Noi.md cu referire la TV8.

„Vă rog să-l includeți pe dl Reniță în toate grupurile de prietenie cum sînt inclusă și eu și dl Reniță nu prea m-a întrebat pe mine. După Anul Nou o să reexaminăm. Vă veți înțelege voi în comisie. Voi ca și acei din juridică, vă înțelegeți”, a ironizat președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Discuțiile au pornit după ce a fost prezentat un proiect de hotărîre ce prevede modificarea componenței grupului de prietenie cu Confederația Elvețiană. Deputatul democrat Vladimir Vitiuc a fost inclus în grup în locul Otiliei Drăguțanu, care a renunțat la mandatul de deputată în luna iulie.


După Anul Nou, urmează a fi modificată și componența altor grupuri de prietenie, după ce din Parlament au plecat mai mulți deputați.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load