Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Hohote de rîs în parlament! Voronin: ”În sfîrșit văd o persoană adecvată la tribuna parlamentului”

23 iun. 12:16   Politică
9258

Discuțiile pe marginea proiectului de hotărîre privind prelungirea stării de urgență în Republica Moldova pentru 45 de zile a stîrnit hohote de rîs în plenul parlamentului.

În moment în care la tribună a ieșit președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vladimir Voronin a avut o ieșire care a amuzat aleșii poporului.

”Eu în sfîrșit văd o persoană adecvată la tribuna parlamentului. Conștient introduceți starea de urgență, sau vreți să salvați Guvernul de demisie?”, a întrebat Voronin.

Drept răspuns, Olesea Stamate a menționat că în timpul examinării cererii CSE privind prelungirea stării de urgență, membrii comisiei au fost convinși de necesitatea prelungirii acesteia.

”Noi am examinat propunerea în cadrul comisiei și am fost convinși de necesitatea prelungirii stării de urgență”, a spus Stamate.


Reamintim că aleșii poporului urmează să decidă prelungirea stării de urgență pentru un termen de 45 de zile.

4

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав