Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Gudsi Osmanov: Maia Sandu și Ilham Aliev spijină dezvoltarea relațiilor la cel mai înalt nivel

18 oct. 2021,, 15:10   Politică
2648 0

Există voința Președintei Moldovei, Maia Sandu, și există voința Președintelui Azerbaidjanului, Ilham Aliev, de a se asigura dezvoltarea relațiilor dintre cele două țări la cel mai înalt nivel.

Acest lucru a fost declarat de Ambasadorul Azerbaidjanului în Moldova, Gudsi Osmanov, vorbind în cadrul unui eveniment festiv organizat astăzi la sediul Ambasadei Azerbaidjanului în Moldova cu ocazia aniversării a 30 de ani de la Ziua Restabilirii Independenței Republicii Azerbaidjan, informează Noi.md.

În același timp, diplomatul a mulțumit tuturor celor prezenți pentru că sunt aproape de Azerbaidjan, împărtășesc sentimentele sale bune și festive și că i-au fost aproape nu doar în zilele de sărbătoare, ci și în zilele tragice pentru poporul azer.

Gudsi Osmanov a subliniat, de asemenea, că autoritățile moldovenești și, în special, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, fac tot posibilul pentru a ca toți locuitorii Moldovei multinaționale, indiferent de originea națională, indiferent de religie, să trăiască în pace și armonie,muncind pentru binele acestui stat.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?