Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Grosu: ”Mulțumim țărilor europene pentru încrederea acordată Moldovei”

23 iun. 22:07   Politică
1113

Reformele începute de guvernare sînt făcute ”în primul rînd pentru cetățeni și pentru dorința noastră de a trăi cu demnitate” a scris președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu îndată după ce Consiliul European a votat acordarea Republicii Moldova statutului de țară candidat pentru aderarea la UE, informează Noi.md

”Republica Moldova - țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană

Mesajul Președintelui Parlamentului, Igor Grosu: "Consiliul European a votat acordarea Republicii Moldova statutului de țară candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană. Statut de țară candidat a primit și Ucraina, care în această perioadă este la straja întregii lumi libere, fapt pentru care poporul nostru îi este etern recunoscător”, a scris Grosu.

Totodată acesta a mulțumit pentru încrederea acordată Moldovei.

”Mulțumim țărilor europene pentru încrederea acordată Moldovei. Noi știm ce avem de făcut, pentru că reformele începute le facem în primul rînd pentru cetățeni și pentru dorința noastră de a trăi cu demnitate. Ne așteaptă un drum lung, dar să știți că ne-am pornit și sîntem mai determinați ca niciodată să ajungem acasă, în Uniunea Europeană. Vă mulțumim, Europa!"”, a concluzionat Grosu.


Reamintim că astăzi, Republica Moldova a primit oficial, alături de Ucraina, statutul de candidat oficial la aderarea la UE. Anunţul a fost făcut de Preşedintele Consiliului European Charles Michel pe canalul său de Twitter.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав