X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Grosu: Mizăm pe susținerea Greciei în atingerea obiectivului de integrare europeană

8 noi. 2021,, 13:43   Politică
2765 2

”Integrarea europeană este opțiunea clară și hotărîtă a cetățenilor Republicii Moldova, iar noi mizăm în continuare pe susținerea Greciei în realizarea acestui demers”.

Declarația a fost făcută de Președintele Parlamentului, Igor Grosu, la întrevederea cu Președintele Grupului de prietenie Republica Elenă – Republica Moldova, Konstantinos Maravegias, care se află în aceste zile la Chișinău alături de ambasadoarea Republicii Elene în Republica Moldova, cu reședința la București, Sofia Grammata.

Igor Grosu a precizat că după vizita sa la Atena, zilele trecute Guvernul de la Chișinău a aprobat proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre Republica Moldova și Republica Elenă în domeniul securității sociale.

Oficialii au punctat și alte domenii în care există potențial nevalorificat de cooperare: economie, agricultură, turismul, cultură, combaterea pandemiei, securitatea energetică ș.a.

Potrivit demnitarilor, Grupurile de prietenie au o agendă comună plină de proiecte care va impulsiona relațiile moldo-elene, iar beneficiarii finali vor fi cetățenii din ambele țări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?