X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Grosu, mirat că ar fi fost întîmpinat cu „tot alaiul” la poartă televiziunii publice

18 aug. 2021,, 09:17   Politică
3305 24

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a arătat mirat de faptul că ar fi fost întîmpinat cu „tot alaiul” la poartă televiziunii publice Moldova 1, atunci cînd a fost invitat, în virtutea funcției sale, la o emisiune televizată.

Oficialul spune că a sesizat, astfel, o diferență de abordare a administrației companiei naționale față de el.

Întrebat în cadrul emisiunii Cotidianul LIVE de la Cotidianul TV dacă noua guvernare urmează să facă schimbări și la televiziunea publică, președintele Parlamentului a răspuns afirmativ, transmite Noi.md cu referire la Cotidianul.md

„Și acolo vom ajunge. Am fost invitat în virtutea funcției de președinte al Parlamentului. Domn’le, am fost întîmpinat chiar de la poartă. Am mai fost la televiziunea națională și știam cărările, cum să ajung la studioul cutare. Mai întrebam de portar: unde e studioul cutare? Îmi spunea: mergeți încolo și faceți la dreapta. Dar acum cu alaiul deodată. Nici nu m-am așteptat, nu înțelegeam cine ne întîmpină. Noi nu ne dăm cumpărați de aceste „reveransuri”.

Și acolo va trebui să ajungem, pentru că televizunea națională nu lucrează în interes public, a fost obedientă regimurilor. Nu o să le permitem să fie obedienți. Nu pentru asta i-am criticat pînă acum”, a declarat Igor Grosu la Cotidianul LIVE.


În cadrul aceleiași emisiuni, Igor Grosu a mai spus că și membrii Consiliului Audiovizualului va fi supus unei evaluări profesionale.

Urmărește emisiunea Cotidianul LIVE cu participarea președintelui Parlamentului, Igor Grosu:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?