X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Grosu exclude căderea Guvernului și organizarea alegerilor anticipate

13 sep. 2022,, 09:15   Politică
2573 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, exclude căderea Guvernului și organizarea alegerilor anticipate. Acesta spune că într-adevăr iarna va fi una grea, însă Moldova are „vecini” care în caz de necesitate va ajuta țara, iar între timp autoritățile caută soluții și îndeamnă oamenii să economisească.

„Vor să folosească necazul pentru a clătina barca, de aceștia sunt, noi îi vedem, ei ies la protest, dar cetățenii Republicii Moldova sunt mai deștepți și înțeleg cum stau lucrurile”, a spus Grosu, într-un interviu pentru Radio Moldova, scrie unimedia..

„Nu văd un asemenea scenariu ( n.r. organizarea alegerilor anticipate).

Va fi o iarnă complicată pentru toți, inclusiv celor din țările vecine din UE. Vreau să le spun la oameni că nu vom fi singuri în această perioada, avem prieteni, vecini, la nevoie o să ne ajute, Guvernul, Președinția, Parlamentul căutăm soluții, surse alternative. Este și o parte care ține de noi fiecare, ca cetățeni, să o facem fie la serviciu, fie acasă, să fim economi, să nu lăsăm lumina aprinsă cu și fără treabă.

Acum când în acest moment greu, pentru că această criză a fost provocată de război, invazia rusă împotriva Ucrainei, acum că sunt politicieni care nu recunosc că toate au pornit de la acest război, dar vor să folosească necazul Ucrainei, criza prețurilor, pentru a clătina barca, de aceștia sunt, noi vede, ei ies la proteste, cetățenii RM sunt mult mai deștepți și înțeleg în marea majoritatea cum stau lucrurile”, a conchis Grosu.


Ultimul protest împotriva actualei conduceri. Susținători și membri Șor au organizat o manifestație în fața Guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?