Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Grosu așteaptă rezultate de la Procuratura Anticorupție nu "să plîngă"

8 feb. 11:59   Politică
2418 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, așteaptă rezultate de la Procuratura Anticorupție. Șeful Legislativului a declarat că procurorii trebuie să investigheze cauzele de rezonanță și să prezinte probe concludente în instanță, dar nu să „se plîngă” că instituția nu are sediu.

Totodată, șeful legislativului a menționat că Parlamentul a oferit toate instrumentele necesare Procuraturii Anticorupție pentru a activa în conformitate cu legea.

"Ceea ce eu aștept de la Procuratura este să investigheze și să prezinte în instanță probefundamentale, pe dosarele de rezonanță. Să nu mai umblăm și să nu ne mai plîngem că nu avem sediu sau altceva", a menționat Igor Grosu pentru Exclusiv TV.

Reprezentanții Procuraturii Anticorupție nu au comentat deocamdată declarația.

Amintim că, săptămîna trecută cu votul deputaților PAS, a fost majorat efectivul-limită al Procuraturii Anticorupție cu 54 de unități. Președintele Parlamentului mai spune că în aceste condiții Procuratura Anticorupție are toate pîrghiile pentru a activa fără a admite tergiversarea dosarelor și a livra rezultate.


Precizăm că, în cadrul unei emisiuni televizate, șefa de la Procuratura Anticorupție, Veronica Dragalin a spus că deja s-a găsit un sediu pentru instituția care o conduce însă acesta ar aparține Academiei de științe a Moldovei. Ulterior, comunitatea academică, și-a exprimat îngrijorarea legată de această intenței.

2
5
0
1
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?