Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Greceanîi: Vom continua să dezvoltăm cooperarea cu Duma de Stat a Federației Ruse (VIDEO)

17 apr. 2019,, 11:30   Politică
2852 5

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Moldova va continua să dezvolte cooperarea cu Duma de Stat a Federației Ruse.

Despre acest lucru a declarat președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, într-un interviu acordat ”Rossia 24”, menționînd că fracțiunea PSRM în componență deplină efectuează o vizită la Moscova, iar deputații socialiști au venit în capitala rusă la invitația Dumei de Stat a FR și a partenerilor de formare din Duma de Stat a Rusiei.

"Începînd cu 2014, avem un acord de cooperare încheiat cu Partidul" Spravedlivaia Rossia", iar din 2017 - cu Partidul" Edinaia Rossia". Avem o cooperare strînsă, schimbăm în mod constant anumite delegații", a spus ea într-un interviu acordat ”Rossia 24”.

Zinaida Greceanîi a menționat că aceasta nu este prima vizită de acest gen. în componența sa deplină, PSRM a vizitat pentru prima dată Moscova în 2015, însă atunci în delegație erau cu 10 deputați mai puțini.

"Acum avem 35 de deputați în fracțiunea Partidului Socialiștilor. Dezvoltăm această colaborare cu colegii din Duma de Stat a Federației Ruse și am acceptat această invitație. Cred că pentru noii mei colegi, care au intrat pentru prima dată în parlament, va fi foarte interesant să se întîlnească cu colegii din Duma de Stat. Vom dezvolta în continuare această cooperare”, a concluzionat ea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?