Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Greceanîi s-a tratat de Covid-19 și a revenit la muncă

31 oct. 2020,, 16:48   Politică
1660 0

Zinaida Greceanîi, testată pozitiv la Covid-19, acum circa 14 zile a revenit la muncă. Președinta Parlamentului a avut astăzi, 31 octombrie, o întrevedere cu Misiunea de observatori ai Comunității Statelor Independente, la sediul Legislativului.

Misiunea, formată din deputați, reprezentanți ai țărilor membre ale CSI și experți ai Institutului internațional pentru monitorizarea dezvoltării democrației, parlamentarismului și respectării drepturilor electorale ale cetățenilor statelor-membre ale AIP, se află în țara noastră pentru monitorizarea alegerilor prezidențiale, la invitația Președintelui Comisiei Electorale Centrale, transmite unimedia.info.

Oficialii au discutat despre alegerile prezidențiale care urmează să se desfășoare duminică, 1 noiembrie, în Republica Moldova, inclusiv despre specificul campaniei electorale în contextul pandemiei Covid-19.

Președinta Parlamentului a salutat prezența și interesul observatorilor internaționali pentru alegerile prezidențiale.

La rîndul său, coordonatorul misiunii, vicepreședintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan, Adil Aliyev a informat-o pe Zinaida Greceanîi despre activitățile desfășurate de grupul de observatori, inclusiv întrevederile pe care le-au avut cu structurile responsabile de procesul electoral, și acțiunile ulterioare.


Oficialul a adăugat că observatorii vor monitoriza desfășurarea alegerilor prezidențiale, iar după încheierea scrutinului, misiunea va realiza un raport de totalizare.

În total, CEC a acreditat 1.884 de observatori naționali și 309 de observatori internaționali pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova din 1 noiembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?