Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Greceanîi s-a întîlnit cu Erdogan. Despre ce au discutat

20 aug. 2018,, 15:09   Politică
2745 2

Liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, a participat la cel de-al VI-lea Mare Congres al Partidului Justiție și Dezvoltare, condus de președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, notează Noi.md.

Marele Congres al PJD s-a desfășurat sîmbătă la Ankara. În cadrul Congresului Greceanîi a avut o întrevedere cu Erdoğan și i-a transmis cele mai călduroase urări din partea președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Greceanîi a remarcat că, ”timp de 17 ani, Partidul Justiție și Dezvoltare a reușit să crească de la o echipă de oameni, pînă la cea mai puternică forță politică din țară, unind majoritatea cetățenilor turci în jurul unei idei socialiste, conservatoare și pentru dreptate”.

În numele formațiunii, Zinaida Greceanîi a exprimat recunoștința pentru Memorandumul de cooperare semnat între PSRM și Partidul Justiție și Dezvoltare din Trucia în mai 2017.

„Sîntem siguri de faptul că colaborarea dintre partidele noastre va continua să se dezvolte cu succes, astfel contribuind la aprofundarea și extinderea relațiilor de prietenie, înțelegere reciprocă, cooperare economică, științifică și tehnică, precum și a legăturilor culturale în interesul cetățenilor ambelor țări”, a menționat Zinaida Greceanîi.


Amintim că, pe 5 mai anul trecut, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, al cărui lider neformal rămîne a fi președintele Igor Dodon, a semnat un memorandum de cooperare cu Partidul Justiție și Dezvoltare din Turcia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?