Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Greceanîi: PSRM insistă asupra participării Republicii Moldova la integrarea Euro-asiatică

17 apr. 2019,, 18:10   Politică
2693 4

Partidul Socialiștilor din Moldova insistă asupra participării republicii la integrarea Euro-asiatică.

Despre aceasta a declarat de șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Parlamentul Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, în cadrul întrevederii de la Moscova cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, unde au fost discutate specte legate de cooperarea interparlamentară.

Potrivit Dumei de Stat a Federației Ruse, Zinaida Greceanîi a menționat, în timpul discuției, că fracțiunea Partidului Socialiștilor susține constant dezvoltarea relațiilor cu Rusia: deputații socialiști sînt împotriva discriminării statutului limbii ruse și interzicerii difuzării posturilor rusești.

Veaceslav Volodin a invitat-o pe doamna Zinaida Greceanîi și deputații fracțiunii socialiștilor la Forumul Internațional “Dezvoltarea parlamentarismului”, care va avea loc în luna iulie a acestui an, la Moscova, precum și să participe în septembrie, la Conferința privind cooperarea fracțiunilor partidelor politice din țările CSI.

Fracțiunea Partidului Socialiștilor este cea mai mare din parlamentul moldovean. În timpul vizitei de la Moscova, sînt planificate întîlniri cu conducerea fracțiunilor din Duma de Stat –”Edinaia Rossia” și ”Spravedlivaia Rossia”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?