X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Greceanîi: Nu am discutat astăzi despre coaliție

2 apr. 2019,, 13:34   Politică
2705 4

Socialiștii spun că ei și democrații au și puncte comune în abordarea subiectelor sociale, însă nu poate fi vorba încă despre o coaliție.

Declarațiile au fost făcute după ce reprezentanții PSRM și PD au venit la întrevedere cu Igor Dodon, la Reședința de Stat.

După o oră de discuții, liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, alături de Ion Ceban și Vlad Batrîncea, a făcut declarații pentru presă.

„PSRM a venit la invitația președintelui din R. Moldova și a discutat despre situația dificilă din țară. Ce avem de ales din această situație: o guvernare stabilă sau mai mergem la cetățeni încă o dată să ne judece? Regretăm că la discuții nu a venit blocul ACUM. Am discutat pozițiile noastre și ale PD. Sînt puncte unde pozițiile coincid, în special pe plan social. Pe alte poziții avem divergențe politice destul de mari. Urmează să convocăm organele de conducere PSRM să vedem ce decizie vom lua ulterior. Vom comunica suplimentar ce decizii vom lua”, a spus Greceanîi.

Socialista a punctat că cele două formațiuni nu au discutat partajarea funcțiilor sau o alianță. „Este prematur”, a subliniat deputata.


Amintim că partidele s-au întîlnit cu președintele, pentru prima dată, pe 26 martie. Atunci discuțiile s-au petrecut separat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?