X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Greceanîi, către opoziție: ați demonstrat că nu vă interesează deloc activitatea Guvernului

20 iul. 2020,, 16:11   Politică
1149 0

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a comentat haosul provocat astăzi în Parlament de către opoziție, prin faptul că aceștea nu sînt deloc interesați de acțiunile Guvernului Chicu.

“Ceea ce ați făcut astăzi, ați demonstrat că nu vă interesează deloc activitatea Guvernului. Decizia de demiterea a guvernului se ia democratic, prin vot, după ce este audiat raportul”, a declarant președintele Legislativului după încheierea raportului primului ministru.

Pe tot parcursul prezentării raportului de activitate a Guvernului, opoziția a făcut scandal atît în plenul Parlamentului, cît și pe coridoare. La un moment dat, președintele Legislativului a fost nevoită să anunțe o pauză de jumătate de oră, după ce deputații au fost la un pas de a se lua la bătaie.

Moțiunea de cenzură a fost depusă de deputații PPDA și PAS, fiind susținută și de către deputații Pro Moldova și ai Partidului Șor. Socialiștii susțin că Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor are drept scop să apere Aeroportul Internațional Chișinău, dar și miliardele furate din sistemul bancar moldovenesc de către oligarhii fugari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?