X 

Greceanîi a chemat-o la respect pe Natalia Gavriliță

11 feb. 2021,, 11:27   Politică
3580 5

Candidatul desemnat la funcția de premier, Natalia Gavriliță, a fost somată de către Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

S-a întîmplat după ce Gavriliță, în plenul Legislativului, în loc să prezinte programul de guvernare, a ținut un discurs electoral și a adus mai multe ofense la adresa aleșilor poporului. Greceanîi, fosta șefă a Nataliei Gavriliță, a chemat-o la respect pe candidata Maiei Sandu.

”Dragi deputați, vă invit să plecați! PAS și echipa cu care am venit astăzi aici, noi solicităm dizolvarea Parlamentului și declanșarea alegerilor parlamentare antcipate. Avem nevoie de un Parlament responsabil", a mai spus Gavrilița.

“Să nu turnați cu găleata, aici sînt oameni, care sînt deputați aleși de cetățeni. Vă rog să onorați acest Parlament, sînteți candidat și vă rog mult să prezentați programul. De unde știți, poate deputații în cauză vor să vă voteze. Aveți un pic de respect față de acest Parlament”, a declarat Greceanîi.

În replică, Natalia Gavrilița i-a spus Zinaidei Greceanîi că „are un respect aparte pentru cetățenii acestei țări”.


„Eu am un respect enorm pentru cetățenii acestei țări. Mă adresez lor de la această tribună. Sînt candidat nominalizat și voi spune ce am de spus, pentru că acest program este pentru oameni”, i-a replicat Gavrilița președintei Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?