TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Greceanîi a avut o întrevedere cu Președintele Ungariei

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Președintele Ungariei János Áder.

La întrevedere au participat președintele Comisiei agricultură și industrie alimentară Radu Mudreac, vicepreședintele Comisiei nominalizate Vladimir Bolea și președintele Comisiei administrație publică Vasile Bîtcă. informează NOI.md

Șeful statului ungar a reconfirmat deschiderea Ungariei față de Moldova și faptul că țara noastră rămîne un stat prioritar pentru asistența maghiară. Oficialul a subliniat deschiderea țării sale pentru susținerea Moldovei atît în cadrul unor programe bilaterale și regionale, cît și în Uniunea Europeană.

Președintele Parlamentului a mulțumit părții ungare pentru buna colaborare și a reiterat interesul țării noastre pentru preluarea experienței Ungariei în mai multe domenii strategice.

Părțile au fost unanime față de necesitatea valorificării potențialului de colaborare și au punctat prioritățile pe termen scurt și mediu pe dimensiunea bilaterală și comunitară.


Președintele Parlamentului efectuează o vizită oficială în Ungaria, în perioada 11-14 decembrie curent. Din delegația oficială fac parte președintele Comisiei agricultură și industrie alimentară Radu Mudreac, vicepreședintele Comisiei nominalizate Vladimir Bolea și președintele Comisiei administrație publică Vasile Bîtcă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load