Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Ungariei în țara noastră

15 mai. 2020,, 18:31   Politică
2787 0

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în țara noastră, Sándor Szabó.

Oficialii au trecut în revistă relațiile moldo-maghiare, reiterînd existența unor raporturi foarte bune de cooperare și prietenie între statele noastre.

Zinaida Greceanîi a mulțumit Ungariei pentru suportul constant acordat Republicii Moldova în diferite domenii, inclusiv pe plan extern. De asemenea, a subliniat oportunitatea și importanța sprijinului oferit de Ungaria în lupta cu pandemia, apreciind faptul că ministrul afacerilor externe și comerțului al Ungariei, Peter Szijjártó, a însoțit lotul de ajutor la Chișinău.

La rîndul său, Sándor Szabó a remarcat caracterul ascendent al raporturilor moldo-ungare pe diverse dimensiuni. Ambasadorul și-a exprimat speranța în depășirea cît mai rapidă a crizei pandemice pentru a putea fi reluate plenar procesele de interacțiune și toate proiectele inițiate anterior între Ungaria și Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?