X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ghimpu nu-l iartă pe Munteanu: „Valeriu, totuși ești un mincinos”

11 dec. 2018,, 12:08   Politică
5062 2

Liberalul Mihai Ghimpu a reacționat după conferința organizată astăzi de Valeriu Munteanu, în cadrul căreia acesta a spus că părăsește Partidul Liberal (PL) și că va susține Blocul electoral „ACUM”.

Ghimpu îl acuză pe Munteanu că ar fi un mincinos și că dînsul a încercat să influențeze membrii Consiliului Republican al PL.

„Valeriu, totuși ești un mincinos, Dorin are dreptate. Repet încă o dată, la Consiliu tu ai vorbit primul, iar eu ultimul. Și atunci spune-mi, te rog, cine a vrut să influențeze membrii Consiliului, eu sau tu? Și a doua întrebare: de ce crezi că membrii Consiliului n-au ținut cont de ce ai apus tu, iar în final ai propus să nu participăm în alegerile din februarie?”, întreabă Ghimpu.

Președintele de onoare al PL spune că la ședința cu pricina nici nu s-a discutat despre participarea în alegerile parlamentare pe lista Blocului „ACUM”.

„Despre participarea pe lista „ACUM” nici nu s-a discutat. Atît pentru acest moment. Apropo de poliție - poliția nu-i la Lucinschi”, a conchis Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?