X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ghimpu i-a sugerat lui Sandu să nu arunce praf în ochii alegătorilor

13 sep. 2018,, 10:48   Politică
2571 5

Liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu este sceptic în privința intențiilor liderilor PAS și PPDA – Maia Sandu și Andrei Năstase. În cadrul emisiunii Politica de pe TV8 Ghimpu i-a sugerat Sandu să nu arunce praful în ochii electoratului, prezentîndu-se drept luptător cu regimul de guvernare.

„Maia Sandu a votat pentru Candu, nu eu. Hai să nu amăgim lumea. Eu vreau să doborîm acest regim, dar vorba aia: unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea crește”, a declarat Mihai Ghimpu.

În aceeași emisiune liderul liberalilor a declarat că disensiunile în rîndul partidelor de dreapta se explică prin dorința PPDA de a ajunge în Parlament doar pentru a apăra interesele lui Victor și Viorel Țopa.

„Trebuie de așezat la masa rotundă, de discutat cum de mers pe circumscripții, dacă vrei. Dar dacă te gîndești numai la tine să vii în Parlament sau să-i aperi interesul lui Țopa, atunci ai să mergi în continuare încăpăținat. Din cauza asta și nu este între noi înțelegere, pentru că la mijloc e Țopa”, a adăugat el.

El a mai reamintit că în perioada cînd el a fost președinte interimar, Viorel Țopa și directorul Holdingului Jurnal Val Butnaru i-au solicitat sprijin în lupta cu Vlad Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?