X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ghenadi Mitriuc, suspendat din funcția de Președinte al raionului Ungheni

16 mar. 2023,, 16:45   Politică
3953 0

Cu puțin timp în urmă, Ghenadi Mitriuc a fost suspendat din funcția de Președintele al raionului Ungheni pentru o durată de 3 luni.

Hotărîrea a fost luată astăzi, 16 martie 2023, de către Curtea de Apel Bălți.

În esență, Curtea de Apel Bălți a menținut sentința Judecătoriei Bălți.

„A fost respins recursurile cu menținerea hotărîrii instanței de fond. Pe cauzele contravenționale, Hotărîrea Curții de Apel este definitivă și irevocabilă”.


Hotărîrea Curții de Apel Bălți încă nu a fost publicată pe pagina instanție și va fi actualizat articolul după publicarea documentului.

Informația este confirmată și de Andrei GRIȚCO, șeful Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, reprezentantul Guvernului în regiunea Ungheni.

Potrivit magistraților, motivul suspendării din funcție a Președintelui raionului Ungheni a servit acțiunea ilegală prin care Ghenadi Mitriuc a numit medicul Vladimir Popovici în funcția de director al Spitalului raional Ungheni fără decizia Comisiei de Concurs.

Amintim că la 15 decembrie 2022, Judecătoria Ungheni a dat cîștig de cauză în dosarul Oficiului teritorial Ungheni al Cancelarie de Stat împotriva Președintelui Raionului Ungheni.

Astfel, Instanța de judecată a hotărît anularea dispoziției de numire dar și anularea contractului de management semnat cu Vladimir Popovici.

3
0
1
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?