COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Germania se implică în rezolvarea conflictului transnistrean

30 sep. 10:30   Politică
2747 8

Vicepremierul pentru reintegrare Vlad Kulminski a avut discuții cu președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova, în cadrul căreia au abordat subiectul conflictului armat înghețat din țara noastră, în care este implicată direct Federația Rusă, susținînd forțele separatiste din stînga Nistrului, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

În cadrul dialogului oficialii au abordat subiectul reglementării transnistrene, evoluțiile și perspectivele de stimulare a întregului proces, în contextul agendei de reforme a Guvernului Republicii Moldova.

Precizăm că, ieri, Frank-Walter Steinmeier a sosit la Chișinău și a avut întrevederi cu președinta țării, Maia Sandu, și președintele Parlamentului, Igor Grosu. În cadrul discuțiilor cu șefa statului a fost abordat la fel și subiectul reintegrării țării.

Președintele Germaniei și Maia Sandu au participat și la deschiderea Forumului moldo-german de la Chișinău.

Frank-Walter Steinmeier își încheie vizita de lucru în țara noastră astăzi, nu înainte de a merge cu Maia Sandu la Grădina Botanică, unde urmează să planteze cîte un copac.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X