Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Gavrilița, supărată pe colegii din Guvern: ”Trebuie să avem o relație mai bună cu mass-media”

7 dec. 2022,, 15:22   Politică
2869 0

Prim-ministra, Natalia Gavrilița, cere funcționarilor publici din ministere să fie mai deschiși cu mass-media și să răspundă promt la solicitările acesteia.

”Trebuie să avem o relație mai bună cu mass-media. Solicitările de informație să nu fie tratate în calitate de petiții, dar să se ofere răspuns imediat ce poate fi dat. Acolo unde sînt funcționari publici concreți care nu au respectat Legea cu privire la accesul la informații, să se facă o anchetă disciplinară. Nu putem tolera ca din cauza conducătorilor de vîrf ai unor instituții, să rămînă aceste scrisori îngropate în canalele birocratice”, a declarat premierul în cadrul ședinței de guvern de astăzi.

Totodată, aceasta a menționat că pentru prima dată după pandemie s-a revenit la un format lărgit al ședințelor de Guvern.

”Pentru prima dată după pandemie revenim la formatul lărgit al ședințelor de Guvern, cu participarea reprezentanților instituțiilor subordonate și celor autonome. Este foarte important acest lucru pentru îmbunătățirea comunicării noastre interne, pentru procesul luării deciziilor”, a spus Gavrilița.

3
0
1
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?