X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Gavrilița, despre zvonurile privind remanierea unor miniștri: „Au scopul să creeze impresia de instabilitate în Guvern”

26 ian. 2022,, 20:45   Politică
2090 3

Informațiile privind anumite remanieri în Guvern nu sînt adevărate, dă asigurări prim-ministra, Natalia Gavrilița. În opinia sa, acest zvonuri „au scop să creeze impresie eronată despre o potențială instabilitate în cadrul Guvernului”, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Aceste zvonuri nu sînt adevărate, unicul scop este să creeze impresie eronată despre o potențială instabilitate în componența Guvernului. Oamenii cred că au nevoie la moment de un guvern care își răsuflecă mînicile, lucrează pentru ei, fără discuții, zvonuri. Noi am fost învestiți 6 luni în urmă. Așteptarea mea față de toți miniștrii este să lucreze zi și noapte cu mînicile răsuflecate pentru beneficiul cetățeanului”, a spus prim-ministra.

Potrivit unor canale de Telegram, în timpul apropiat, trei miniștri din Guvernul condus de Natalia Gavrilița ar putea să pice. Printre numele vehiculate se numără cel al ministrei Afacerilor Interne, Ana Revenco, și cel al ministrului Apărării, Anatolie Nosatîi. Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a comentat ieri zvonul.

Remanieri în Guvern au fost la sfîrșitul anului trecut, odată cu demisia lui Vladislav Kulminski. Recent, Oleg Serebrian a fost numit vicepremier pentru Reintegrare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?