Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Gavrilița, despre cooperarea cu Rusia: Ne bucură declarațiile lui Kozak

15 aug. 2021,, 14:00   Politică
3125 4

Șeful Cabinetului de miniștri al Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a evaluat pozitiv vizita șefului adjunct al administrației prezidențiale a Federației Ruse în Moldova, Dmitrii Kozak.

Declarația a fost făcută la emisiunea „Piatnitsea” cu Anatolii Golia.

„Le-am promis cetățenilor o politică externă echilibrată în interesul cetățenilor. Trebuie să avem relații pragmatice bune cu toți partenerii. Avem o agendă bogată și importantă în relațiile noastre bilaterale cu Rusia. Suntem mulțumiți de declarațiile pozitive ale domnului Kozak. Avem pe agenda noastră o decizie privind contractul de gaz, așa că vom lucra împreună la această problemă ”, a spus Gavrilița.

„Începem să lucrăm la principalele probleme ale țării. Avem o situație de piață foarte dificilă, prețul gazului crește în întreaga lume. Acest lucru face ca agenda noastră de protecție socială să fie și mai importantă. Acest lucru este, de asemenea, important pentru a sprijini întreprinderile. Dacă oamenii au pensii și salarii mari, acest lucru va avea un efect pozitiv asupra micilor întreprinderi locale ”, a subliniat premierul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?