X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Gavrilița cere socoteală de la șefa MAI, după ce un inspector silvic a fost agresat

5 oct. 2022,, 16:20   Politică
3082 0

Prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat în debutul ședinței de Guvern că săptămîna trecută un inspector silvic a fost agresat. Șefa Executivului a cerut ministrei de Interne să prioritizeze astfel de cazuri.

„Doamna Revenco săptămîna trecută la unul din ocoalele silvice din țară a fost agresat fizic un inspector silvic. Și am înțeles că sînt cîteva cazuri și aș vrea foarte mult să prioritizați anchetele pe aceste cazuri. Noi am schimbat mecanismele în domeniul aprovizionării cu lemne, dar contracarăm și abuzurile ți vedem că se pot întîmpla astfel de cazuri. Ceea ce este inadmisibil ca asemenea cazuri să rămînă nepedepsite. Să nu admitem astfel de evenimente”, a declarat Natalia Gavrilița.

Ministra Afacerilor Interne a anunțat că știe de incidentul dat și că angajații MAI depun tot efortul pe acest caz, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Poliția reacționează prompt la astfel de cazuri cînd se încalci în mod grav și violent drepturile cetățenilor Pe marginea cazului la care vă referiți sa lucrat prioritar. Împreună cu Procuratura au fost expuse unui control riguros măsurile care au fost realizate. Ancheta este în avansare. Se colaborează eficient cu organul de urmărire penală”, a precizat Ana Revenco.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?