X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Gavrilița: „Cei care comit ilegalități si se folosesc de oamenii aflați în dificultate vor fi pedepsiți”

6 oct. 2022,, 15:15   Politică
3290 0

Premierul Natalia Gavrilița a afirmat, astăzi, în plenul Parlamentului, că personajele corupte care aduc la proteste oameni aflați în dificultate vor fi trași la răspundere.

„Noi nu vrem să fim ca cei care organizează aceste proteste, care folosesc disperarea oamenilor. Vreau să asigur cetățenii că cei care au comis sau comit ilegalități si se folosesc de oamenii aflați în dificultate vor fi pedepsiți. Noi trebuie să colectăm toate probele necesare și să acționăm conform legii. Să știți că organele de drept merg dincolo de aceste investigații pentru ca să urmărească lanțul de finanțare. Trebuie să vezi din ce surse au fost plătite, cine vrea destabilizarea țării și să îi pedepsească pe cei care stau în spate, dar nu pe cei care vin să facă un ban. Toate ilegalitățile de ordin mic sau mare vor fi pedepsite și împreună vom asigura că există această finalitate chiar dacă ne-o dorim cu mult mai repede”, a declarat Gavrilița.

Șefa MAI, Ana Revenco, a asigurat cetățenii că „tot ce ține de finanțarea ilegală a acestor proteste este documentat de organele de ordine”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?