Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Gavrilița a vorbit despre regretele cabinetului de miniștri condus de ea

11 noi. 2021,, 13:49   Politică
3739 6

La 100 de zile de activitate al Guvernului condus de Natalia Gavrilița, premierul a venit cu un raport în care a trecut în revistă principale reușite, dar și nereușite ale cabinetului de miniștri.

Totodată aceasta a vorbit despre regretele guvernului.

”Atunci cînd ne confruntăm cu anumite crize, cel mai mare regret este dacă ar fi existat anumite mecanisme le-am fi pus în practică. Aceste programe de subvenționare a salariilor și păstrarea locurilor de muncă, care au fost aplicate în 2020 de alte țări noi din păcate nu le-am avut, ne-a luat ceva timp ca să punem pe roate aceste mecanisme. Le-am putut implementa doar în această lună cînd valul pandemic a început să scadă. Ne-am fi dorit să putem face mai multe pentru agenții economici în această perioadă. Este foarte important să fim alături de oameni și în continuare, să identificăm mai multe resurse”, a declarat Gavrilița în cadrul unei conferințe de presă.

Prim-ministra a evitat să dea o notă Guvernului, însă a reiterat faptul că per ansamblu este mulțumită de activitatea miniștrilor.

”Eu pot să spun că nota trebuie să ne-o dea cetățenii. Eu sînt mulțumită de activitatea minștrilor. În aceste 100 de zile, cu instituții slabe, cu crize cred că fiecare a lucrat cu abnegație, a lucrat ore lungi și a încercat să își facă treaba în cel mai bun mod posibil”, a spus Gavrilița.


Totodată aceasta a spus că instituțiile statului are în continuare o listă mare de funcții vacante și cheamă, în acest sens, atît moldovenii din țară, cît și din diasporă să aplice la aceste funcții și să vină în echipa executivului.

Întrebați de Noi.md, cetățenii au avut păreri împărțite referitoare la activitatea Guvernului în cele 100 de zile de conducere.

Menționăm că cititorii Noi.md își pot expune opinia față de activitatea Guvernului, în cadrul sondajului: Guvernul Nataliei Gavrilița împlinește o sută de zile. Cum evaluați rezultatele acestuia?

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?