X 
Criza energetică stiri: 1775
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 424

Gațcan s-a răzgîndit: Plecarea din Parlament se amînă

9 iul. 2020,, 11:07   Politică
3136 4

Deputatul Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Într-o postare pe Facebook acesta a scris că este de datoria lui să ajute medicii să-și primească salariile majorate.

“Prin revenirea mea la ședința Parlamentului, vreau să fiu alături de nevoile medicilor, care vor primi surplus la salariu. Eu știu cît de greu le este lor în acest an blestemat. Îmi voi face datoria față de sistemul medical, îmi voi face datoria față de agricultori, față de sinistrați, față de alți cetățeni, iar apoi, cînd va fi momentul de plecat, îmi voi depune mandatul”, a scris Gațcan.

Parlamentarul recunoaște că a fost prins într-un joc politic. „În momentul cînd am înțeles că retragerea mea este folosită pentru a fi blocată activitatea Parlamentului, am decis că acest lucru nu este admisibil. Mai cu seamă că activitatea era blocată tocmai cînd trebuia să vină Guvernul cu majorarea de salarii pentru colegii mei medici, pentru pensionari, pentru agricultori și alte categorii de cetățeni”, spune Gațcan.

Deputatul a repetat că absolut nimeni nu l-a presat să ia o decizie sau alta.

„Fac apel la încetarea oricăror speculații privind deciziile mele, cred că sînt subiecte mult mai importante acum asupra cărora politicienii ar trebui să-și îndrepte atenția, indiferent că sînt la guvernare sau în opoziție, oamenii au nevoie de ajutorul nostru, nu de certuri politice”, a conchis parlamentarul.


Președintele Comisiei juridice, Vasile Bolea, a confirmat că Ștefan Gațcan și-a retras cererea de demisie din Parlament.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий