X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Gațcan: O să fac declaraţii complete în Parlamentul R.Moldova

8 iul. 2020,, 09:45   Politică
4253 1

„Ziarul de Iaşi” l-a găsit pe deputatul Ștefan Gațcan marți, 7 iulie, în holul Hotelului Internaţional, în timp ce îşi aştepta familia, şi unde i-au luat un scurt interviu.

Ştefan Gaţcan a fost de-a dreptul surprins şi uluit să afle că jurnaliștii știu cine este el. Potrivit sursei citate, acesta a spus că se întoarce acasă şi că va face declaraţii foarte importante în Parlament, notează tv8.md.

„O să fac declaraţii complete în Parlamentul din Republica Moldova. sînt multe speculaţii, nu am fost răpit, am ales să plec de bunăvoie. Am venit în Romînia deoarece pot veni şi aici, nu mă opreşte nimeni. Am stat cîteva zile în Romînia, sînt bine, după cum vedeţi”, a spus Ştefan Gaţcan, el avînd şi cetăţenie romînă.

Jurnaliștii mai spun că după 10 minute, acesta a coborît precipitat împreună cu familia sa în parcarea de la subsolul hotelului şi s-a urcat în maşina sa, un Mercedes SUV, şi au plecat în viteză. Surse ale “Ziarului de Iaşi” au precizat că deputatul ar fi fost “convins” să se întoarcă în Republica Moldova, însă nu este sigur că acest lucru se va concretiza.

Potrivit aceleiași surse, Ştefan Gaţcan a stat ascuns o săptămînă la hotelul Internaţional din Iaşi, împreună cu soţia şi cei doi copii. Poliţia din Iaşi a ştiut despre prezenţa deputatului la Iaşi şi, discret, doar l-a ţinut sub supraveghere, în caz că s-ar fi atentat la integritatea acestuia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?