Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Fuziunea între PLDM și PLD? Află cum a comentat conducerea PLDM

16 aug. 2018,, 12:51   Politică
4108 3

Secretarul general al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Alexandru Fetescu susţine că informaţiile precum că recent Partidul Legii și Dreptății (PLD), condus de generalul Nicolae Alexei, a aderat la PLDM, nu corespund realităţii.

„Nu este adevărat, nu poate să aibă loc fuziunea, pentru că fuziunea poate avea loc numai în cadrul congreselor. Noi avem planificat un congres, dar un astfel de subiect pe ordinea de zi nu există”, a precizat liberal-democratul.

Totodată, fiind întrebat dacă în genere PLDM are vreo tangență cu acest partid, Fetescu a menționat că, toate partidele din Moldova au tangență unele cu altele într-o oarecare măsură, pentru că sînt actori politici. „Pînă la urmă o tangență specială sau o colaborare specială cu Partidul Legii și Dreptății la momentul actual nu avem”, a conchis Fetescu.

La rîndul său, vicepreședintele PLDM, Alexandru Bujorean a menționat că, oficial nu a avut loc nici o fuzionare. „Din cîte cunosc, au fost careva discuții”, a precizat el.

Totodată, fiind întrebat cu ce s-au finalizat acele discuții sau dacă încă sînt în proces, Bujorean a spus: „Nu cunosc pentru că nu eu am fost implicat în acest proces. Dacă voi avea careva informații verificate, vi le comunic neapărat”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?