COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Furculiță: PSRM face politică pentru oameni, pentru țară, nu show-uri de senzație

Furculiță: PSRM face politică pentru oameni, pentru țară, nu show-uri de senzație

“PSRM face politică pentru oameni, pentru țară, nu show-uri de senzație pentru a impresiona. Așa și se explică susținerea cetățenilor pentru socialiști.”

Astfel a comentat președintele fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță, datele ultimului sondaj social-politic. Potrivit studiului, dacă duminica viitoare ar fi organizate alegerile parlamentare anticipate, socialiștii ar obține 55 de mandate în Legislativ.

„În mod firesc, sînt diferite reacții în spațiul public. Pe noi, însă, ne bucură recunoștința cetățenilor țării, care apreciază munca noastră. Spre deosebire de alți politicieni de Facebook, noi, socialiștii, sîntem zilnic în teritoriu. Avem organizații locale aproape în fiecare sat, comună, oraș și municipiu. Noi nu fugim după cît mai multe LIKE-uri pe rețelele de socializare, ci muncim alături de oameni, discutăm cu ei, îi ascultăm, venim cu soluții la problemele lor”, a mai scris Furculiță.


Experții FOP au prezentat astăzi sondajul social-politic, realizat la solicitarea canalului de televiziune TVC 21. Potrivit studiului, în caz de anticipate, în Parlament ar accede trei formațiuni politice. Este vorba despre PSRM, care ar obține 55 de mandate, PAS cu 37 de mandate și Platforma DA – 9 mandate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load