COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Furculiță, despre demiterea Guvernului: Vreau să văd forța politică, care ar vrea să-și asume situația creată de pandemie

Furculiță, despre demiterea Guvernului: Vreau să văd forța politică, care ar vrea să-și asume situația creată de pandemie

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, este de părerea că opoziția nu va demite Guvernul Chicu, pentru că nu este pregătită să-și asume criza pandemică.

“Nu știu care forțe politice ar dori în situația de azi să demită Guvernul. Vreau să văd forța politică, care ar vrea să-și asume situația creată de pandemie. Cred că asta e ceea ce îi oprește pe oponenți să demită Guvernul. sînt forțe care calculează riscul și se gîndesc la viitorul formațiunii. Totodată, sînt forțe, care nu sînt politice, dar care urmăresc interesele unor grupări, care au intrat în posesia unor bunuri precum Aeroportul. Aceștia nu promovează o ideologie, doar niște interese”, a declarat Corneliu Furculiță în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la postul de televiziune NTV Moldova.

Totodată, liderul fracțiunii PSRM a spus că formațiunea pe care o reprezintă este cel mai bine pregătită pentru alegeri parlamentare anticipate. Un astfel de scrutin ar restarta clasa politică din Moldova, mai spune Furculiță.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load