Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Funcționarul amenințat cu demisia îi răspunde Maiei Sandu

20 iun. 2019,, 09:30   Politică
6363 3

Directorul Agenţiei Proprietăţii Publice, Vladimir Baldovici, i-a răspuns prim-ministrei Maia Sandu printr-un mesaj postat pe Facebook, după ce șefa Guvernului a anunțat că intenționează să-l demită.

Funcționarul se arată supărat de faptul că i s-a cerut demisia și a fost acuzat că nu a gestionat corect domeniul privatizărilor fără a-i fi verificată activitatea și cere un audit la APP.

„Este firesc ca o nouă guvernare să fie interesată în preluarea competentă a proceselor administrative de la guvernarea precedentă. Aceasta ar însemna cel puțin comunicare directă și eficientă, auditul și evaluarea la zi, identificarea problemelor nerezolvate, și, ce este mai important, asigurarea continuității celor bune și curmarea practicilor nocive”, afirmă Baldovici.

Șeful APP mai spune că nu există nicio legătură între demisia Guvernului Filip și anunțarea rundei de privatizări, fiindcă licitațiile „sînt planificate din timp de către Guvern, fiind anticipate de activitatea echipelor de lucru, evaluări și pregătirea pachetului de documente”.

Premierul Maia Sandu a anunțat că intenționează să ceară astăzi, la ședința Guvernului, demisia lui Vladimir Baldovici și vor fi căutate soluții legale pentru ca procesul de privatizare să fie înghețat pentru o perioadă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?