Fostul lider PLDM îl atacă pe actualul

Fostul lider PLDM îl atacă pe actualul

Fostul președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Viorel Cibotaru, i-a atacat dur pe liberal-democrații care au decis să participe la alegerile parlamentare în calitate de candidați independenți, după ce nu au fost acceptați de Blocul „ACUM”.


La postarea lui Cibotaru a reacționat actualul președinte al PLDM, Tudor Deliu, care nu s-a regăsit în lista comună a Blocului „ACUM”, deși liberal-democrații au decis să nu participe la scrutinul parlamentar, dar să sprijine construcția politică formată în jurul formațiunilor conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase.


„O senzație neobișnuită apare dacă analizezi modul cum se prezintă pe FB aspiranții la mandatul de deputat în circumscripțiile uninominale.(...)Să vedem cît de repede își vor aduna semnăturile curajoșii și iubiții de popor „unioniștii” și „independenții” - foști pldm-iști”, a scris pe pagina sa de Facebook Viorel Cibotaru.


Ultima frază l-a deranjant pe actualul lider al PLDM, Tudor Deliu, care a recunoscut recent că nu a fost de acord ca formațiunea pe care o conduce să nu participe la alegerile parlamentare din februarie.


„Îmi pare rău că se scuipa în ulciorul din care a băut multă apă. Dar... mă rog...”, a reacționat Deliu.


Viorel Cibotaru a răspuns imediat și l-a luat peste picior pe liderul PLDM: „Tudor Deliu, dacă ești acum cu ulciorul plin în mînă, poate trag o fugă, ce zici?”.


Gluma lui Cibotaru nu a fost gustată de Tudor Deliu. „Viorel, cred că procedezi foarte urît prin declarațiile tale. Ori consideri că Facebook este platforma pentru discuții? Eu accept, dar cred că rufele se spală în ligheanul de acasă și nu la vecini. Cît privește ulciorul de „acum”, vezi să nu să se confunde cu altă noțiune”, a punctat Deliu. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load