X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fostă deputată comunistă, despre un posibil bloc PCRM - "Partidul Nostru"

17 apr. 2019,, 13:01   Politică
3891 3

Comuniștii nu exclud posibilitatea unei alianțe cu "Partidul Nostru" în cazul anticipatelor, mai ales că cele două formațiuni "au o experiență pozitivă de colaborare", a declarat fosta deputată PCRM Elena Bondarenco.

Solicitată de reporterul Deschide.MD, Bondarenco a declarat că nu poate face vreo declarație oficială, dar poate, în schimb, să-și exprime opinia personală, la fel cum a făcut-o zilele trecute și vicepreședintele PN, Dmitri Ciubașenco.

„În PCRM așa ceva nu s-a discutat. Noi avem o experiență pozitivă de colaborare cu «Partidul Nostru», cînd ei au sprijinit inițiativa noastră de a împiedica modificarea sistemului electoral. Ce ține de ultima campanie parlamentară, reprezentanții «Partidului Nostru» au lucrat atent, decent în raport cu oponenții lor. Desigur, ar fi un bloc electoral interesant și reacția alegătorilor de stînga vorbește despre necesitatea unificării forțelor de stînga. Totul este posibil. Dacă va exista o astfel de propunere, noi o vom discuta”, a menționat ea.

Amintim că zilele trecute vicepreședintele „Partidului Nostru”, Dmitri Ciubașenco, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că, în cazul alegerilor parlamentare anticipate, PN ar putea crea un bloc electoral cu PCRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?