COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Finul lui Plahotniuc, Candu, nu este convingător în rolul de "luptător cu regimul"

Finului oligarhului Plahotniuc, Andrian Candu nu este convingător în rolul de "luptător cu regimul", iar actualul său "apel la luptă", în cadrul campaniei prezidențiale puțin probabil că va fi luat în serios de electorat și va atrage mulți susținători.

De această părere este analistul politic Corneliu Ciurea, transmite Noi.md.

Se știe că lupta împotriva actualului președinte, care candidează pentru al doilea mandat, va fi piatra de temelie a campaniei electorale a lui Andrian Candu, care candidează și el la funcția de președinte.

Dar experții își pun întrebarea: Cît de convingător este Candu – persoana apropiată ”oligarhului Plahotniuc” – în rolul de ”luptător împotriva regimului”?

“În politică deseori au loc asemenea încurcături și schimbări de poziții. Dar e puțin probabil ca actualul apel la luptă al domnului Candu să fie luat în serios de electorat și să adune mulți susținători. Politica este un lucru ciudat, totuși în ea este prețuită sinceritatea și fidelitatea față de propriile convingeri. Dacă acestea lipsesc din mesajul politic, el nu mai insuflă încredere și nu trezește simpatii. Problema sincerității mesajului nu-i oferă candidatului la președinție Andrian Candu posibilitatea să vorbească”, - menționează analistul politic Corneliu Ciurea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load