COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Finul lui Plahotniuc ar putea s-o sprijine pe Maia Sandu la prezidențiale

Finul lui Plahotniuc ar putea s-o sprijine pe Maia Sandu la prezidențiale

Președintele grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, admite că ar putea s-o susțină pe lidera PAS, Maia Sandu, la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Întrebat dacă și-ar putea înainta candidatura, acesta a menționat că „este prematur să fac astfel de planuri”.

„Este prematur să faci astfel de planuri. Noi avem foarte multe încă de făcut. Socialiștii au candidatul lor, este președintele Dodon. Dar în cazul meu și al micii echipe, e prematur pentru a ne poziționa pentru alegerile prezidențiale”, a declarat Andrian Candu în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la ProTV.

Întrebat dacă ia în considerare susținerea unui candidat de pe dreapta, Candu a spus: „Poate pe Maia Sandu”. Asta în timp ce președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a sugerat că ar putea susține candidatul democraților, scrie Noi.md cu referire la agora.md.


„Faptul că ea (n.r. – Maia Sandu) nu vrea să discute cu mine, asta nu înseamnă că nu pot să mă duc la urna de vot și să votez cum vreau eu”, a adăugat Candu.

Amintim că un grup de deputați PDM, format din Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici, a anunțat că părăsește Partidul Democrat, urmînd să formeze un nou grup parlamentar, susținînd că PDM și PSRM negociază guvernarea pe furiș. Acesta a fost numit Pro Moldova, fiind condus de Andrian Candu.

Liderul PDM, Pavel Filip, a spus că decizia a fost „una previzibilă”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load