X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Filip: Voi urmări mersul lucrărilor în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova”

11 mai. 2018,, 08:49   Politică
4301 5

Prim-ministrul Pavel Filip a menționat, la începutul ședinței de astăzi a Guvernului, demararea cu succes a Programului „Drumuri bune pentru Moldova”, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Executivului.

Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Economiei și Infrastructurii, cinci porţiuni de drum au fost deja finalizate, pe alte trei şantiere se muncește, iar pe alte zece lucrările vor fi începute în această săptămînă.

„Ne-am propus pînă la finele anului curent să ducem pînă la capăt acest program, de aceea o să încerc să urmăresc personal cum merge lucrul pe implementarea acestui proiect şi o să rog Ministerul Economiei să-mi prezinte săptămînal informațiile despre problemele care apar”, a spus Pavel Filip.

De asemenea, premierul a subliniat necesitatea comunicării strînse cu oamenii din localitățile în care sînt reparate drumurile: „Ne dăm seama că reparația drumurilor provoacă şi un anumit disconfort pe perioada activității şantierului, dar în schimb pe urmă oamenii vor avea de beneficiat”.

Programul național „Drumuri bune pentru Republica Moldova” prevede reabilitarea, pînă la sfîrșitul acestui an, a 1200 de km de drumuri locale în 1200 de localități. Suma totală a investițiilor va constitui 1,6 miliarde de lei, bani alocaţi din Fondul rutier şi Bugetul de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?